Sobre nosaltres

La Parada Queviures, pot semblar una botiga mes, però per nosaltres és molt més.

Som dos joves amb una ètica de comerç ben establida i tenim clar el que volem oferir, salut, qüalitat, sostenibilitat i un preu digne pel pagés, per nosaltres i per tú.

Va ser fundada amb molta il·lusió l’any 2014 per Isaac Hernaiz com una parada dins el Mercat Avinguda, a Sant Feliu de Llobregat, motivat pels bons anys que ell havia viscut en aquest edifici a la seva infància però no es va trobar la mateixa energia. Durant dos anys va aprendre més del que devia, ja que es va topar amb molts inconvenients interns al mercat, un cop semblava era respectat amb la seva paradeta ecològica i una petita clientela per mantenir-se, va decidir associar-se amb el Diego Herrero, el qual compartia els seus principis i la seva ètica de comerç. Això si, no podíem continuar en aquesta espiral negativa dins el mercat, amb aquell tipus de persones tòxiques i amb moltes carències emocionals i culturals. Ens vam traslladar tot junts al passeig comte Vilardaga del barri de mas lluí al Febrer del 2016.

Ara sí!! Amb un nou espai, noves motivacions i l’energia renovada hem aconseguit mantenir els clients del mercat, als quals agraïm de tot cor la seva aportació escollint on compren, i a més hem sigut capaços d’establir-nos i ampliar en producte i horari.

Cal que destaquem la fruita i verdura tant ecològica com de proximitat. El producte de temporada li agafem directament al pagés. A més portem cossetes de la nostre horta, un espai no gaire gran peró suficient per poder portar-ho nosaltres amb molta estima.

No acceptem tindre a la nostra botiga productes amb sucres refinats, colorants, conservants artificials o nocius per la salut.. Nosaltres mengem el que venem, així com les nostres famílies i amics, i el que no volem per nosaltres, tampoc ho volem per tú.

Apostem pels productes de proximitat. No som experts en política però confiem aportar el nostre grà de sorra net a aquest planeta. Continuarem diferenciant-nos de les grans multinacionals que pretenen arrasar amb els petits comerços. Sabem que son tentadors, però també sabem que no dispondràn dels nostres petits proveïdors que ens ofereixen un producte d’una qüalitat excellent, saludables i que arriben a les nostres taules nets de cor. Així també ajudem a impulsar l’economía d’aquests petits emprenedors que de tot cor confíen valorem la seva feina.

Continuem cada dia aprenenet i actualitza’nos, per tal de donar-vos el millor servei possible.

Moltes gràcies per confiar en La Parada Queviures.

“Que el carro de la compra sea tu carro de combate” 

Pepe Esquinas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s