Sobre nosaltres

La Parada Queviures a més d’una botiga ecològica de barri, es una manera diferent d’enfocar,  es un compromís d’aportar qualitat i salut a la societat. Amb les nostres accions contribuim a una econòmia local, sostenible i real. Treballem directament amb pagesos per tal que rebin un preu digne al mateix temps que podem oferir un preu final raonable. Estudiem els ingredients de cada producte per tal d’evitar la entrada a tot alló que no estigui dintre del nostre sentit comú. Sóm conscients de que no es el camí més fàcil, peró hem prioritzat escollir un camí amb cor.

Tot va començar amb dos petits horts, treballant la terra, poc després, al 2010 vem obrir “La Parada Queviures” dins el Mercat Avinguda, a Sant Feliu de Llobregat. Dos anys després, al Febrer de 2016, ens vam traslladar al passeig comte Vilardaga del barri de Màs Lluí.

Ara sí!! Amb un nou espai, noves motivacions i l’energia renovada hem aconseguit mantenir els clients del mercat, als quals agraïm de tot cor la seva aportació escollint on compren, i a més hem sigut capaços d’establir-nos i ampliar en producte i horari.

Cal que destaquem la fruita i verdura tant ecològica com de proximitat. El producte de temporada li agafem directament al pagéssos de confiança amb els que hem establert una relacció molt especial de mutua ajuda. A més tenim collita propia de temporada de la nostre horta al parc natural de Montserrat.

Continuarem diferenciant-nos de les grans multinacionals donant un servei directe, amb un tracte directe, amb la possibilitat de que et portam alló que necessitis si no ho tenim, ja que el mercat és amplísim mentre que els espais grans son inaccessibles. També ens diferencien gràcies als petits proveïdors que ens ofereixen un producte d’una qüalitat excellent, saludables i que arriben a les nostres taules nets de cor. Tenim productes de tota Catalunya i alguna zona d’Espanya. Volem pensar que el nostre gra de sorra formi part de la montanya correcta.

Continuem cada dia aprenenet i actualitza’nos, per tal de donar-vos el millor servei possible.

Moltes gràcies per confiar en La Parada Queviures.

“Que el carro de la compra sea tu carro de combate” 

Pepe Esquinas.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s